V Letním kině v Žatci se rodí nový hudební festival NaFest

29.07.2020 16:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

V polovině srpna (konkrétně 15. srpna) proběhne v Žatci první ročník festivalu NaFest, který se chystá etablovat v každoroční oslavu rockové hudby v hlavním městě chmele. V příjemném prostředí Letního kina se od 14 hodin představí celkem sedm skupin - přes Hot Pants, Najust, Falešný obvinění, Štěpána Soukupa (ex Zakázaný ovoce), Hand Grenade a Loco Loco až po hlavní hvězdu festivalu, skupinu Harlej, která zde v rámci oslav 25 let vystoupí s plnohodnotným koncertním setem obsahujícím všechny zásadní hity celé kariéry.

"Zdálo se nám, že takový festival dlouhodobě v Žatci chybí a že si rockoví posluchači v Žatci a okolí, obvzláště v letošním ne příliš šťastném roce, podobnou akci zaslouží. A protože jsme rodilí Žatečáci, rozhodli jsme se s kamarádem Kubou Grežem NaFest uspořádat," říká jeden z pořadatelů Jiří Hričoviny. Bezmála desetihodinový program, příjemné prostředí s dostatečnou kapacitou občerstvení, ale hlavně spousta dobré rockové hudby je to, co na vás na festivalu NaFest v Letním kině v Žatci čeká a podle záměru pořadatelů bude v podobném termínu čekat i v dalších letech.

"K severu Čech máme silné vazby, původní zpěvák Harleje Vláďa Šafránek pocházel z Mostu a ze Žatce je hodně našich kamarádů. Nejen proto jsme rádi, že se do Žatce můžeme po pěti letech vrátit a s plnou parádou oslavit naše letošní výročí i tam," dodává kytarista Harleje Tonda Rauer. "Uvítáme každého, kdo se chce v létě při muzice pobavit a odreagovat, a uděláme všechno proto, abychom zajistili co největší pohodu všem lidem, kteří do Letního kina v Žatci zavítají. Chceme, aby návštěvníci byli spokojeni a spolu s námi se těšili na další ročníky," shrnuli akci oba pořadatelé Jiří Hričoviny a Jakub Grežo.

Pokud chcete festival NaFest navštívit, můžete si vstupenky za velmi příjemnou cenu 440 Kč zakoupit v předprodeji v síti Ticketsream nebo na místě v den konání akce za 490 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY