Mirai si do singlového editu "Chci tě mít do rána" přizvali Majselfa a jsou příjemně retro

26.07.2020 13:13 - David Böhm | foto: Ondřej Kudyn

Minulý singl "Yahoda" ještě ani nestačil v rádiích pořádně uzrát, a Mirai servírují již šestý klip z aktuální desky "Arigató". A protože letní sezóna ještě nekončí, padla volba na hitovou "Chci tě mít do rána". Skladba se zalíbí pro svůj cinkavý, velmi chytlavý rytmus, který ale není nepříjemně vtíravý. Oproti verzi na albu však disponuje hostem - slovenským rapperem Majselfem. I přesto se překvapivě délka skladby ani o sekundu nenatáhla.

"Keď mi prišiel prvý kontakt od Mirai na spoluprácu, veľmi som sa potešil. Chalanov poznám z umeleckej stránky dlhšie a páči sa mi ich tvorba. V súčasnej dobe je bežne, že sa príbuzné žánre kombinujú a vznikajú mixy. Skladba je možno o maličký kúsok iný žáner, ako robím štandardne, ale aj pri tvorbe môjho nového albumu, ktorý vyjde koncom tohto roka, sú aj iné žánre, baví ma vždy niečo nové. Táto skladba má hneď po prvom vypočutí nesmierne bavila a aj text som napísal okamžite po prvom vypočutí, takže sa teším, ako sa bude páčiť aj našim fanúšikom," komentuje slovenský hudební kolega, jehož part do písně zapadl naprosto nenásilně.

Ve videoklipu si nechá mladá herečka Klára Miklasová přivést kapelu v dřevěných krabicích. Kluci fungují na dálkové ovládání - jakmile je vybalí, naaranžuje a stiskne tlačítko, začnou hrát. Počáteční nadšení ze soukromé párty ale vystřídá frustrace, protože vítěze Ceny Anděl za Skupinu roku 2019 nelze vypnout... Plusové body získává video za retro stylizaci.

V následujících týdnech se Mirai chystají na festivaly a nemůžou se dočkat vyprodané podzimní tour, na kterou ještě přidali koncerty do Olomouce, Pardubic a Zlína. Naživo se fanoušci s formací v nejbližší době uvidí v Praze, Třebíči a Pelhřimově. Jestlipak se na podzim dočkáme videoklipu k "I přes to všechno"?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY