Divokej Bill a EuroConnections v Paláci Akropolis

08.04.2003 16:08 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Divokej Bill
© Lucie Šulcová / MusicServer.cz
Tento týden proběhne v Paláci Akropolis jednak dvojkoncert Divokého Billa u příležitosti křtu třetí desky "Mezi nima", jednak další EuroConnections, tentokrát se skupinou Arom.

Divokej Bill bude křtít ve středu 9. a ve čtvrtek 10. dubna. V den prvního koncertu jej doprovodí Apple Juice, následně publikum zahřejí Medvěd 009. Zastávka v Paláci Akropolis je vlastně začátkem turné k desce, které bude čítat na šedesát vystoupení. Během show by měla zaznít zhruba třetina nových písní z "Mezi nima".

EuroConnections se budou konat v pátek 11. dubna. Hlavní hvězdou budou Francouzi Arom, které lze charakterizovat jako svéráznou hudební směs, v níž převažují trip-hopové a taneční vlivy. Jediná deska, která Arom zatím vyšla, se jmenuje "Jardin d'Eden" (2002). Předskupinou budou čeští Alvik, představitelé progresivního nu-jazzu.

Všechny koncerty začínají v půl osmé a lístky na ně lze pořídit buď v obvyklých předprodejích nebo v kavárně Paláce Akropolis. Více informací najdete na oficiálních stránkách klubu zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY