Díky klipu "Partners In Crime" od Skyline zapomenete na svá trápení

20.07.2020 08:25 - Hana Bukáčková | foto: Lukáš Wagneter

Skyline se po čtyřech letech od "Jungle" letos vrátí s dalším albem. Bude se jmenovat "Electricity", vyjde 21. srpna a přinese jedenáct tracků. Po ochutnávkách "Till The Morning Comes" a "Move On" na ně pražská taneční formace nyní láká třetím singlem "Partners In Crime".

"Skladbu 'Partners In Crime' jsme začali hrát koncem minulého roku na koncertech už naživo a lidi na ni reagovali naprosto skvěle, i když ji neznali. Proto jsme si řekli, že tohle je další adept na singl," vysvětluje rozhodnutí zakládající člen kapely Radek Bureš. Jak název napovídá, Parťáci pro každou špatnost je novodobý love song s nadhledem. Holčina v něm zahoří láskou k jednomu floutkovi, díky kterému zapomene na dřívější trápení.

Klip k singlu natočil mladý režisér Honya Tran z AZN Kru. Natáčelo se na různých místech po Praze, třeba u Jacoba v tělocvičně, na Chodově či v Dolních Břežanech. Hlavní role vytvořili tanečníci Eugene Nam a Simona Doleželová. Vedlejší role ztvárnili samotní členové skupiny. Výsledek navazuje na předchozí příběhové klipy typu "Rave" či "Timeless".

K vizi chystané kolekce pak Bureš doplňuje: "Nové album nám trvalo dát dohromady delší dobu oproti těm předchozím. Všichni toho máme hodně, takže jsme celkem bojovali s časem. Navíc jsme na sebe pořád přísnější, co se týče zvuku, hodně jsme si vyhráli s produkcí, což taky není hned."

Nová kolekce se natáčela u Hiffiho v jeho hudební škole EMA Prague, vokály vznikly ve studiu Noise Activity kytaristy Majkího. "Nevím proč, ale za mě je to asi naše nejuvolněnější deska. Možná je to tím, že vznikala tak dlouho, kdy se nic nehonilo na poslední chvíli a vybíralo se opravdu jen to, co nám přišlo dobré," dodává frontman Jacob. "Jsem fakt rád, že po tolika letech v kapele se nám to neomrzelo. Že pořád děláme hudbu tak, aby bavila hlavně nás, a nesnažíme se za každou cenu zavděčit ostatním."

Zápal pro věc je znát, song i klip mě baví. Energií nadupaná pecka potvrzuje, že Skyline jsou ve formě a při chuti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY