Katy Perry s klaunským nosem láká na své nové album "Smile"

11.07.2020 08:57 - Josef Martínek | foto: Billboard

Datum vydání nového alba Katy Perry, které připadá na 14. srpna, se pozvolna blíží, a tak zpěvačka svou pátou studiovku propaguje, jak může. S předešlým singlem "Daisies" absolvovala mnoho živých vystoupení, nyní přišel čas ukázat, jak bude deska "Smile" vypadat.

Katy Perry - Smile
© Capitol Records
Přebalem, na němž je Perry zachycena s nosem klauna, se můžete pokochat vlevo. Novinka bude obsahovat již dříve zveřejněné singly jako "Never Really Over", "Harleys In Hawaii" nebo zmíněný "Daisies". Krátce po odtajnění coveru navíc interpretka vydala také titulní píseň. Poslechnout si ji můžete níže.

Zatím poslední řadovku "Witness" vydala rodačka ze Santa Barbary v roce 2017. Na rozdíl od předešlých komerčně úspěšných alb "One Of The Boys", "Teenage Dream" a "Prism" se však tehdy nedočkala příliš kladného přijetí fanoušků.

Velkou mediální odezvu vyvolal letos v březnu singl "Never Worn White", kterým oznámila, že se svým životním partnerem Orlandem Bloomem čeká prvního potomka. Zatím však nepotvrdila, zda se tento song objeví i v tracklistu "Smile".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY