Aneta Langerová vydává s Korben Dallas "Konečně" nové EP a vyjíždí na turné

06.07.2020 08:34 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Aneta Langerová společně s Korben Dallas pouští do světa EP "Konečně". Jeho název dostal v souvislosti s faktem, že dílo už mělo být dávno na světě, nové významy. Přišla totiž korona krize a vše bylo třeba posunout. "Děkuju klukům z Korben Dallas za příležitost udělat si další společný česko-slovenský výlet, a spojit tak naše světy do jednoho. Mluvíme stejným jazykem, hudbou. A nyní konečně nastal čas, kdy se můžeme vydat do českých a slovenských měst a naše písně si naživo zahrát a zazpívat. Těším se na naše fanoušky, bez kterých to zkrátka nejde," říká Langerová.

Minialbum se stylově pohybuje na rozmezí popu, soulu a alternativy a posluchači už mohou znát singly "Rozhodnutia", titulní kousek a aktuální "Smej sa". Coby host se zde objevuje i zpěvačka a violoncellistka Dorota Barová, která s Anetou Langerovou dlouhodobě spolupracuje a své si odehrála i se členy Korben Dallas v projetku Tugriki. "Mezi Dorkou a námi přeskočila jiskra pozitivní energie a sedli jsme si jako lidé i jako muzikanti. Ona nám toleruje naše muzikantské nedokonalosti a my upřímně obdivujeme její neskutečně obrovský talent a rozsah. Máme se rádi," říká bubeník Ozo Guttler.

Album vychází 3. července v digitální distribuci Supraphonu a jeho tracklist je následující: Rozhodnutia, Čekám, Hlína feat. Dorota Barová, Konečně, Chladná, Smej sa feat. Dorota Barová. Fyzický nosič bude možné zakoupit na koncertech - první společné vystoupení hudebníci odehrají už 1. srpna 2020 na festivalu Prázdniny v Telči.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY