Princovo album "Sign O' The Times" vyjde v olbřímí reedici. Mezi bonusy bude 63 nevydaných songů

27.06.2020 15:07 - David Věžník | foto: Allen Beaulieu

Devátá studiová deska Prince "Sign O' The Times" se na podzim dočká znovu vydání, a to ne ledajakého. Na fanoušky a fanynky tohoto hudebního génia čeká mimo jiné třiašedesát dosud nevydaných skladeb.

Kolekce vyjde 25. září na osmi cédéčkách nebo třinácti vinylových deskách. Obě verze doplní DVD se záznamem silvestrovského koncertu z roku 1987, během nějž amerického hudebníka na pódiu doprovázela jazzová legenda Miles Davis. Super Deluxe edice pak přinese ještě stodvacetistránkový booklet. Bude mít formu knihy v pevné vazbě a nabídne snímky ručně psaných textů, dosud nezveřejněné fotografie a další rarity včetně poznámek Davea Chappella, Lennyho Kravitze nebo Princovy dlouholeté spolupracovnice Susan Rogers. Detaily můžete studovat zde.

Album "Sign O' The Times" vyšlo 30. března 1987 a jeho autor z něj vydal čtyři singly ("Sign O' The Times", "If I Was Your Girlfriend", "U Got The Look" a "I Could Never Take The Place Of Your Man"). Kolekce nebyla komerčně tak úspěšná jako tehdy tři roky stará nahrávka "Purple Rain", u kritiky ale sbírala jen chválu - mnozí hudební publicisté ji dodnes považují za jednu z nejlepších Princových desek vůbec.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY