"Suffer" je další temnou vizí Hurts

25.06.2020 11:07 - Dan Hájek | foto: facebook Hurts

Vydání singlu "Voices" naznačilo mnohé. Hurts i nadále pokračují na vlastní cestě hledání nového zvuku, zůstávají však i po svém potemnělí. Druhá návnada v podobě balady "Suffer" odhaluje další kontury chystané řadovky, která dostala příznačný název "Faith".

"Musel jsem se zastavit a na chvíli zcela vypnout, protože jsem nemohl ani přemýšlet, natož se na cokoliv soustředit. Byly i momenty, kdy jsem netušil, co se v blízké budoucnosti vlastně bude dít anebo se ve skutečnosti již stalo. A ani jsem nevěděl, jestli ještě natočíme další album," shrnuje nelehké období Theo Hutchcraft. Je tedy zjevné, že nahrávka nevznikala zrovna v lehkých podmínkách a témata jednotlivých písní budou dosti hutná. Důkazem budiž i aktuální song "Suffer". Plyne v pomalejším tempu a světlých chvil v něm skutečně není mnoho.

Zároveň s jeho vydáním skupina prozradila další detaily týkající se pátého alba. Vyjde v pátek 4. září a přinese tuto jedenáctku skladeb: Voices, Suffer, Fractured, Slave To Your Love, All I Have To Give, Liar, Somebody, Numb, Redemption, White Horses, Darkest Hour. Deska bude k dostání v mnoha formátech, včetně sběratelského boxu obsahujícího CD, fotoknížku a speciální sadu tří sedmipalcových singlů. Vše můžete objednávat na tomto místě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY