Green Day přijedou i na Rock For People 2021

21.06.2020 09:36 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Uff, to jsme si všichni oddechli, nejvíce asi pořadatelé festivalu Rock For People. Na sobotním minifestivalu Rock For People Home ohlásili termín příštího ročníku a také první hvězdy. A bát se nemusíte - Green Day přijedou do Hradce i v roce 2021.

Během vystoupení pro pětisethlavé publikum a proudy deště v sobotu živě zahráli Gaia Mesiah, Pokáč,Vypsaná fiXa, Kapitán Demo a John Wolfhooker, kteří v předcházejících dnech objeli Česko s pojízdným koncertním jukeboxem. Zahrají si všichni i na RFP 2021? To se teprve uvidí. Jisté je, že datum konání bylo ohlášeno na 10. až 12. června 2021.

Během večera byly také oznámeny první kapely. Jejich seznam je následující: Green Day, Fall Out Boy, The 1975, Weezer, Skillet, Blackveil Brides, Dope D.O.D., Neck Deep, Northlane, Spector, SKYND, Cemetery Sun, Fickle Friends, Dream State, Deadly Apples, The Scratch, John Wolfhooker, The Pale White, Do Nothing a Childcare.

Festival je v současné době vyprodán. Šance pro pomalé nakupující nastane v případě, že někdo vstupenky z letoška vrátí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY