Gaia Mesiah a Hentai Corporation spojí síly v Plzni už v sobotu

12.06.2020 15:27 - Tisková zpráva | foto: Vít Linek

Nezkrotná Gaia Mesiah nelení, po vydání živáku "Refresh in Golden Hive Live", kde oprášila desítku osvědčených tracků, a odehraném jarním turné, se vrací po třech měsících na koncertní pódia. Už tuto sobotu (13. 6.) startuje open air sezónu v Plzni, kde zahraje společně s bouřliváky Hentai Corporation v areálu Depo 2015. Ti představí svoje aktuální novinkové EP "00420603545450", které pokřtili před pár dny.

"Pojďme na chvíli všichni zapomenout, co se dělo a děje v rámci koronaviru. Přijďte se pobavit na koncert, zapařit s kamarády, dát si pivko a radovat se z živé muziky. Předáme vám spoustu energie, kterou jsme při karanténě nabyli," hlásá zpěvačka Marka Rybin. Kytaristka Santa Morella k tomu dodává: "V době nouzového stavu jsme nelenili a rozpracovali ve studiu Golden Hive další dvě nové písně, ale živé hraní muzikanta naplňuje nejvíc. Těším se ukrutně!"

Užijte si první konečně naživo a na čerstvém vzduchu opravdový koncert energických dračic, které vám zaručeně zvednout tlak a rozpumpují krev v žilách. Uslyšíte nejen aktuální písně z alba "Excellent Mistake", ale i refreshnuté osvědčené hity z prvních řadovek.

Pozor! Omezená kapacita! Vstupenky můžete kupovat zde. Pokud nestíháte do Plzně dorazit, můžete koncert sledovat pomocí live streamu přímo z centra dění.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY