Těhotná Katy Perry propaguje "Daisies", kde se jen dá

30.05.2020 12:01 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Svatba, dítě, nové album, tohle všechno chce Katy Perry stihnout během letoška. A i když jí fanoušci navěky věků trvající lásku s Orlandem Bloomem i miminko určitě přejí, nejvíce se určitě těší na desku, která bude v pořadí šestá. Sice stále není známý název ani datum vydání (předběžně prý půlka srpna), po čtveřici zveřejněných skladeb ("Never Really Over", "Small Talk", "Harleys In Hawaii" a "Never Worn White") se zpěvačka před pár dny vrátila s jedním ze svých nejsilnějších singlů vůbec - "Daises".

I když videoklip nevyšel úplně podle očekávání, protože jej Katy musela natáčet v karanténních podmínkách, takže vypadá spíše jako alternativní VHS video než epická podívaná, na jakou jsme u ní zvyklí, alespoň se písničku snaží propagovat všude možně.

Živák z finále American Idolu je fascinující ukázkou spojení živého televizního vystoupení a virtuální reality, který je třeba si pustit několikrát po sobě, aby člověku docvaklo, kolik nápaditých záběrů se v tomto živém videoklipu skrývá. Vystoupení z Good Morning America pak vyznívá trošku hůře, ale opět ukazuje, jak koronavirová krize dokázala v kreativních lidech vykopat novou studnu nápadů.

Vůbec první živé představení písničky ale proběhlo pro Amazon Music, kde s nastávající maminkou zahrála i kapela a zazpívaly backvokalistky. A kromě "Daisies" společně předvedli také "Never Worn White" a starší hit "Roar".

Pokud byste Katy Perry a "Daisies" stále ještě neměli dost, můžete si jako poslední klip pustit i čerstvé lyric video, které je regulérním animovaným videoklipem, pouze v něm dole najdete i běžící text.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY