Rammstein oslavili výročí dokumentem, turné odsunuli na rok 2021

24.05.2020 17:42 - Jaromír Koc | foto: Vertigo Berlin

Epidemie koronaviru zasáhla celý hudební průmysl, a tak se logicky dotkla i německé kapely Rammstein. Informace týkající se údajného onemocnění frontmana Tilla Lindemanna se ukázala jako nepravdivá, muzikanti poté vyčkávali, jak se celá situace bude vyvíjet. Fanoušky do poslední chvíle udržovali v naději, zároveň je potěšili i několika maličkostmi.

Je to jen pár dní, co uběhl rok od vydání poslední bezejmenné desky. Přinesla tři úspěšné singly, ale zaujala i doprovodnou kolekcí promo fotografií. Když jde o takové hvězdy, jakými Rammstein rozhodně jsou, je vcelku logické, že focení nebude otázkou několika hodin. Celá photosession trvala čtyři dny a u příležitosti ročního výročí od výše zmíněného alba skupina zveřejnila dokument, který nabízí pohled do zákulisí. Najdete jej pod článkem.

Aby těch pomyslných dárečků nebylo málo, příznivci se již nějaký ten den mohou těšit z nové kolekce triček s podtitulem "Aufwärts", roušek na obličej a po tequile, rumu, víně, pivu a vodce si budou moci zakoupit i gin s hlavičkou oblíbené kapely.

Tyto dobré zprávy mají ale za úkol vyvážit pro změnu ty smutnější. Týkají se jejich "Europe Stadium Tour". Všech sedmadvacet zastávek musí být přesunuto na příští rok. Pokud se nestane něco neočekávaného, Till & spol. se do evropských metropolí rozjedou 22. května 2021, kdy vystoupí v Lipsku. Lze jen doufat, že k dosavadním termínům přidají ještě nějaké další a třeba se po dvou letech opět ukážou i u nás.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY