Jacksonovská pecka "Malibu" od Kim Petras je hitem léta, které nebude

10.05.2020 08:09 - David Věžník | foto: Facebook Kim Petras

Kim Petras se narodila před sedmadvaceti lety v Kolíně nad Rýnem jako kluk. Její rodiče velmi brzy začali tušit, že s ní něco není v pořádku, což nakonec vyústilo v jejich souhlas se změnou pohlaví. Operaci Kim podstoupila v šestnácti letech, a stala se tak jedním z nejmladších transsexuálů vůbec. Od té doby pózovala jako modelka pro jeden německý řetězec kadeřnických salónů a taky založila svůj label, na kterém vydala na patnáct singlů a dvě desky.

Ve čtvrtek se vytasila s čerstvou skladbou (tedy relativně čerstvou - její základy vznikly už před třemi lety). Jmenuje se "Malibu". "Ta písnička má v lidech vyvolat touhu vyrazit na pláž, ačkoliv tam momentálně nikdo z nás nemůže. Proto dělám pop music. Chci, aby lidi na tři a půl minuty zapomněli na svoje problémy," prozradila autorka.

Tak pojďme taky zapomenout. Je to totiž dost dobrá taneční popová pecka, ze které Michael Jackson a léto doslova dýchají. Kim je navíc - v porovnání s ostatními transumělci - obdařena překvapivým (a překvapivě čistým) sopránem.

"Malibu" je prvním singlem z alba, které zpěvačka nahrává v domácím, karanténním studiu a o kterém mluví jako o svém "opravdovém debutu". Vyjít by mělo ještě letos a zatím to vypadá, že ultrapopaři se mají na co těšit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY