Ďábelský projekt Jeremyho Spencera Psychosexual se představuje pokleslým klipem "Let The Sin Begin"

05.05.2020 17:59 - Ondřej Hricko | foto: Twitter Psychosexual

Jeremy Spencer, bubeník a zakládající člen americké patroly Five Finger Death Punch, je od podzimu roku 2018 mimo sestavu. Učinil tak z vlastní vůle - obával se totiž, že kvůli potížím se zády nebude moct svou práci vykonávat plnohodnotně. Po pauze se rozhodl znovu rozvířit hudební vody. Místo návratu k původní formaci, kde nyní bubnuje Charlie "The Engine" Engen, však založil zcela nový projekt Psychosexual.

Ještě než s ním vyjede na podzimní turné, plánuje vydat debutové album, ze kterého také pochází první singl "Let The Sin Begin". A protože výrazným prvkem projektu je ďábelský vizuál (doslova), přichystal Spencer společně s režisérem Shanem O' Nealem také videoklip. Ten má především za úkol tuto pekelnou sestavu představit.

A aby to nebyla úplně nuda, tvůrci video prosytili všelijakými nehezkými odpornostmi. Vizuální složka tu jasně převládá nad hudební, citelně inspirovanou americkou moderní metalovou a industriální scénou. Uvidíme, jak si Spencer se svým novým hororovým cirkusem povede dále.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY