- musicserver.cz">

Billie Eilish: "Samotu si užívám"

10.04.2020 08:56 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Pokud se vám poslední dobou špatně spalo z důvodu nedostatku informací o tom, co si o celém tom koronaviru myslí Billie Eilish, dnes usnete jako miminko. Zpěvačka se totiž o aktuálním tématu rozvykládala v rozhovoru pro podcast "Telekom Electronic Beats". Jeho autoři ji kontaktovali prostřednictvím videochatu přímo do domu, kde momentálně se svými rodiči a bratrem tráví karanténu.

"Samotu si opravdu užívám. Mám pocit, že všichni jsou v kuse na Face Timeu s přáteli," prohlásila v odpovědi na dotaz, jak se jí momentálně žije v izolaci. "Mám ráda svoje kamarády, nemůžu se dočkat, až je zase uvidím, chybějí mi moc. Zároveň je mi ale dobře. Jsem v pohodě, když jsem sama - jsem ráda sama," dodala.

Prozradila ještě, že volný čas využívá ke tvorbě nových písní a přemýšlení nad příštími videoklipy. A také k přípravě na velký virtuální koncert "One World: Together at Home". Za jeho organizací stojí její kolegyně Lady Gaga, budou jej přenášet tři ze čtyř největších amerických televizních stanic a jeho smyslem je vybrat peníze na koronavirový fond Organizace spojených národů COVID-19 Response Fund a následný boj s novou nemocí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY