Květen přinese i nové studiové album od Norah Jones

30.03.2020 14:43 - Jaromír Koc | foto: facebook Blue Note

Americká zpěvačka a skladatelka Norah Jones se svým fanouškům naposledy připomněla v loňském roce, kdy vydala desku "Begin Again". Ta ovšem nezaznamenala zrovna velký komerční úspěch, což je možná i důvod, proč si hudebnice, která právě dnes (30. března) slaví jednačtyřicáté narozeniny, pospíšila s jejím nástupcem. Novinku "Pick Me Up Off The Floor" vydá již za několik týdnů.

Norah Jones - Pick Me Up Off The Floor
© facebook interpreta
Titul bude k mání od 8. května digitálně, na CD a samozřejmě na vinylu a bude čítat jedenáct položek. Jones se nechala slyšet, že původně šlo o jakousi kolekci nikdy nevydaných songů ze šuplíku, která se však během natáčení nečekaně změnila na album s obrovskou hloubkou a krásou. Její slova potvrzuje i první ochutnávka, kterou je song "I'm Alive". Na videoklip k němu se můžete podívat níže.

Album "Pick Me Up Off The Floor" slibuje i několik hostů. Norah Jones prozatím odtajnila dva - frontmana kapely Wilco Jeffa Tweedyho a jazzového bubeníka Briana Bladea.

Ke všem těmto informacím nakonec přihodila i tracklist. Vypadat bude následovně: How I Weep, Flame Twin, Hurts To Be Alone, Heartbroken, Day After, Say No More, This Life, To Live, I'm Alive, Were You Watching?, Stumble On My Way, Heaven Above.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY