Easy Life přesouvají koncert do MeetFactory, IAMX přijede v říjnu, Lucy Dacus ani James Arthur v Praze nevystoupí

21.03.2020 18:16 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Zatímco kluby a haly po celém světě osiřely, vyhlížíme dny, kdy se do nich zase vrátí život a s tím souvisí i aktuální přehled změn v plánovaných akcích. "Moc nás mrzí, že zklameme všechny fanoušky," píše management Jamese Arthura s tím, že se v současné situaci ukázalo "jako nemožné najít nový termín pro koncert původně naplánovaný na 28. ledna do Fora Karlín." Neuskuteční se ani zbytek předčasně přerušeného evropského turné.

Ani napodruhé nevyšel návrat Lucy Dacus, její vystoupení naplánované na 23. dubna do Chapeau Rouge se ruší. "Asi to nikoho nepřekvapí," píše Lucy, "ale musím zrušit všechny evropské koncerty naplánované na duben a květen. Uděláme všechno proto, abych se do všech měst, která jsem měla v plánu, dříve nebo později vrátila." Vstupné za obě zrušené akce bude vráceno v plné výši v místě nákupu.

Koncert stoupajících britských hvězd Easy Life (na snímku), původně plánovaný na 30. března, zná nový termín a nové - větší - místo konání. Na extatické vystoupení se můžete těšit 18. listopadu, nově v prostorách smíchovského klubu MeetFactory. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, předprodej do nového klubu pokračuje za stejnou cenu (440 Kč).

Odložené jarní akustické turné Chrise Cornera a jeho tajuplného projektu IAMX zná nové termíny. V pražském Kině Lucerna vystoupí britský hudebník 5. října, zbývající vstupenky za 790 korun jsou k dostání na fource.cz a prodejních sítí GoOut a Ticketmaster. "Pochopitelně nás nesmírně tíží, že jsme museli akustické turné posunout, protože svět, jak ho známe, se hroutí. Na druhou stranu nemůžeme být šťastnější z toho, že náš management společně s promotéry vykouzlili nové termíny všem posunutým koncertům," říká k tomu Corner.

Původně zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nové termíny, případně je možné je vrátit do 29. května 2020 v místě nákupu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY