Billie Eilish už pracuje na druhém albu

17.03.2020 08:58 - Simona Knotková | foto: instagram.com/billieeilish

Povyk kolem debutového alba Billie Eilish "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" ještě neutichl, ale zpěvačka se svým bratrem Finneasem už pomalu pracuje na dalším počinu. Jak se nechala slyšet v rozhovoru s webem Vulture, také tentokrát si to chce dvojice udělat po svém a nic předem nekalkulovat.

"Práce na novém albu začaly a myslím, že ta nejlepší věc, kterou můžeme udělat, je zůstat sví. Přesně takový záměr jsme měli také s debutem. Neměli jsme plán napsat desku, kterou budou lidi milovat. Naším jediným cílem bylo udělat nahrávku, která se bude líbit nám, která se bude dobře hrát naživo. Myslím, že o to samé se pokoušíme i nyní. Všechno další jsou vedlejší účinky. Nedá se na to zaměřovat," sdělila osmnáctiletá interpretka.

Momentálně se měla nacházet na americkém turné, ale koncerty musely být kvůli pandemii koronaviru zrušeny. K infekční nemoci se Billie vyjádřila v sérii instagramových příběhů. "Vidím, jak mladí lidé po celém světě pořád chodí ven, schází se s kámoši, chodí do klubů. Je to nezodpovědné. Taky jsem si prvně říkala, že mě se to netýká, ale pak mi došlo: Tohle není o mně. Není to ani o vás. Je to o jiných lidech, které můžete svým nezodpovědným chováním nakazit. Stejně tak je bláznivé, jak teď všichni vykupují obchody. Nepanikařte a nebuďte idioti," vzkazuje ve zkratce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY