- musicserver.cz">

The Coronas: "Prý bychom měli jet na turné s The Vaccines"

16.03.2020 12:06 - David Věžník | foto: Facebook The Coronas

V Irsku existuje rocková kapela, která se jmenuje The Coronas. A kvůli svému názvu se jí v těchto dnech dostává nečekané pozornosti. Situaci ohledně šíření nového typu koronaviru nebere na lehkou váhu, zároveň ale tvrdí, že i v těžkých časech je dobré zachovat si trochu nadhledu a humoru.

O tom všem si koncem minulého týdne povídal frontman skupiny Danny O'Reilly s kolegy z NME. Rozhovor se uskutečnil v Dubaji, kde byl s ostatními členy bandu na turné. "Dubaj dělá úplně jiná opatření, a to jak na letišti, tak v hotelích. Spousta velkých koncertů byla zrušena, náš byl ale považován za menší událost, zhruba pro 600 až 700 lidí," popsal situaci s tím, že s ohledem na vývoj situace se pokusí během pondělí vrátit do vlasti.

Povídání se velmi brzy stočilo i na téma koronaviru. "Máme prostě nešťastné jméno," prohlásil O'Reilly. Dodal, že jinak jsou The Coronas úplně běžnou kapelou, takže zrušené koncerty a další opatření se dotknou i jí. Ani v těchto chvílích však podle něj není nutné ztrácet smysl pro humor. Na sociálních sítích jeho formace oslovila podobně postiženou značku piva Corona se žádostí o přátelství. "Taky nám někdo navrhl, že bychom měli jet na turné s The Vaccines," uzavřel s úsměvem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY