Queen Relived 2020 přidávají kvůli zájmu fanoušků třetí koncert

01.03.2020 15:13 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Skupina Queenie v čele s Michaelem Kluchem přidává pro obrovský zájem fanoušků další termín své show Queen Relived 2020, která se tak letos uskuteční celkem třikrát. Dosavadní dva koncerty v květnových termínech jsou již beznadějně vyprodané a nejbližší vhodný termín, kdy by se mohlo vystoupení znovu opakovat, připadá na 21. prosince 2020. Koncertní show tak zve dalších patnáct tisíc fanoušků do pražské O2 areny, aby mohli být i oni součástí fenomenální oslavy věhlasu legendární skupiny Queen. Vstupenky budou v prodeji od 3. března 10.00 hodin v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Stejně jako v květnu ani během prosincového koncertu nebude v O2 areně chybět špičková technika. O vizuální stránku koncertu se stará jeden z nejuznávanějších stage & show designerů Martin Hruška, který pracoval s největšími českými, ale i světovými hvězdami, jako jsou Madonna, AC/DC, Nazareth, Leoš Mareš, Lucie, Marpo a další.

"Připravovaná stage se bude z větší části v průběhu show transformovat, a navazovat tím na světelnou a video techniku. Snažil jsem se vytvořit podívanou, která bude hodna slavné hudbě skupiny Queen, ale zároveň při ní budou použity současné technologie. Fanoušci se mohou těšit na velkoryse pojatou scénu s protínajícími se moly skrz celou halu a vše ozdobené zlatem. Navíc se bude i létat," popisuje Hruška ambiciózní plány, které postupně přerostly původní představy. Show vznikla pro celosvětové turné, které by se mělo uskutečnit od roku 2021.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY