Marek Ztracený naděluje k Valentýnu omluvenku plnou známých tváří. V klipu se objeví Jágr, Polreich či Genzer

14.02.2020 19:39 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Ještě než za týden Marek Ztracený naplní dvakrát největší českou arénu, přichází na Valentýna s omluvnou písní "Tak se nezlob". "Tak se nezlob, že jsem takovej vůl a nedělil se s tebou napůl, a zapomněl jsem se tě občas ptát, jak se máš a co si k snídani dáš," zpívá v ní.

"Myšlenka na klip k mé nové písničce 'Tak se nezlob' vznikla toto úterý. Ve středu po generálce na moje koncerty v O2 Aréně jsem ihned začal telefonovat vybraným účinkujícím, kolegům, kamarádům, ale hlavně osobnostem, které mi jsou sympatické, i když jsme se mnohokrát osobně ani neznali. Reakce byly úžasné a byla to pro mě škola pokory. Hned další den ráno ve čtvrtek, tedy včera, jsme začali natáčet a dnes, v pátek, to máme hotové!!" raduje se zpěvák a dodává: "Podobný směr jsem zvolil už u klipu k písni 'Léto 95'. Prostě mě strašně baví energie podobných lidi a pojďme si říci na rovinu, k dnešnímu Valentýnu asi těžko hledat lepší klip než tento, kde se deset sympaťáků tak trochu omlouvá ženám a sem tam u toho dělají i solidní čísla :). Strašně jsme se u natáčení nasmáli a na tento den budu opravdu dlouho vzpomínat. Takto pozitivní klip jsem ještě neviděl a díky účinkujícím moje nová píseň dostala nový rozměr. Nechci kazit překvapení, ale myslím, že ji na koncertech v O2 areně nevynechám."

Na klipové zpracování ukecal pár známých (tváří), a tak můžeme vidět střídající se hvězdy typu Jaromír Jágr, Zdeněk Pohlreich, Jan Čenský, Richard Genzer, Filip Rajmont, Pavel Trávníček, Rey Koranteng, Martin Stránský, Robert Jaškow nebo Martin Zounar, jak blbnou před kamerou. Rytmická písnička s chytlavou melodií má střídmý vizuál, který i přes svoji jednoduchost bude bavit i muže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY