Shakira a Jennifer Lopez předvedly o přestávce Super Bowlu dechberoucí show

04.02.2020 08:26 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Rok se s rokem sešel a jeden z největších sportovních svátků v USA - finále Super Bowl - je opět minulostí. Reklamní společnosti a filmoví producenti se v mezičasech mohli porvat alespoň o pár sekund pro představení svých nových produktů a hudební fanoušci netrpělivě vyhlíželi kulturní vložku o přestávce.

Letošní volba překvapivě padla na dvojici Shakira a Jennifer Lopez. Překvapující není ani tak volba latinskoamerických div jako spíše to, že snad poprvé se dostává rovnoměrné pozornosti dvěma vystupujícím. Dosud šlo o jednu hlavní hvězdu a k ní se připojilo několik hostů. Dámy si ale čtrnáctiapůlminutový mejdan rozdělily pěkně rovnoměrně.

Shakira celou show odstartovala dnes už docela zapomenutým singlem "She Wolf"a předvedla několik svých ikonických pohybů. Celkově vystřídala několik podob - od drsné rockerky přes královnu břišních tanců až k divoké taneční cha-cha párty. Chvílemi to vypadalo, že už si ty své kyčle musí zaručeně urvat.

Co Shakira skvěle rozjela, J. Lo. posunula ještě asi o dalších dvě stě tříd výš. Její energický nástup ani trochu nedával znát, že zpěvačka letos oslaví už jednapadesáté narozeniny. Kolem tyče se svíjela jak čilá dvacítka. Zde se dozajista projevila zkušenost při tvorbě filmu "Hustlers", který loňský rok v Americe trhl slušný tržební rekord a který má právě s holkama u tyče dost společného. Jennifer Lopez předvedla jedny s nejlepších verzí svých starých hitů - "Waiting for Tonight", "Get Right" a hlavně "Let's Get Loud". Vše završilo společné křepčení obou dam při tónech "Waka Waka".

Tolik valící se energie v sériích neuvěřitelně rychlých pohybů dělá z tohoto vystoupení jednu z nejlepších show minimálně za celou dekádu. Loňští Maroon 5 se můžou jít s klidem zahrabat a nevylízat na světlo boží.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY