The Slow Readers Club představí nové album "The Joy Of The Return" i v Praze

31.01.2020 18:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Slow Readers Club oznamují své čtvrté řadové album "The Joy Of The Return", které vychází 20. března na labelu Modern Sky. V nedávné době vyšel první singl "All I Hear". Kapela ho podpoří rozsáhlým evropským turné, jehož zastávkou bude znovu i Praha.

Album nahrávali v liverpoolských Parr Street Studios a produkoval je jejich dlouholetý spolupracovník Phil Bulleyment. "The Joy Of The Return" je pro kapelu přelomovým v procesu, v jakém deska vznikala - na zadních sedačkách dodávky během intenzivního koncertování po vydání třetí desky. I přesto zde má temný power-pop, který definoval jejich předchozí nahrávky, stále velký vliv. "Je to naše nejzajímavější a nejdotaženější deska," popisuje nahrávku zpěvák Aaron Starkie. "V textech je vše od lásky, odcizení, vzestupu ultrapravicového populismu a propagandy. Jako obvykle se snažíme o doplnění textů dobrými melodiemi."

The Slow Readers Club desku představí na rozsáhlém tříměsíčním turné. Po roce se znovu představí v Café V lese, kde si loni odbyli svůj debut, a to 26. dubna 2020. Vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut za 300 Kč + poplatky, na místě pak za 350 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY