Pet Shop Boys jsou v "Monkey Business" na party. A dokonce na ní tančí!

24.01.2020 13:22 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

V pátek 24. ledna vyšlo nové album Pet Shop Boys "Hotspot", které je poslední z trilogie produkované Stuartem Pricem. Jen pár hodin před ním dvojice do světa vypustila také videoklip k singlu "Monkey Business". A protože od doby, co si desky vydávají na svém vlastním labelu x2, to s množstvím klipů zrovna nepřehánějí, dali si na novince skutečně záležet.

Dvojice (věkem) dědečků - Chris Lowe má šedesát a Neil Tennant dokonce o pět let více - se v něm ocitá na party s roztodivnou skupinou lidí, kteří se všichni skvěle baví a tančí. Sám Lowe si dokonce střihne několik tanečních kreací za barovým pultem i na parketu. Kolega pak sice u baru jen sedí, ale zato mlsně koukne za procházející osobou (ze záběru totiž není patrné, zda se jedná o ženu, nebo o muže). Zábavné video má spoustu skvělých záběrů, výtečné je třeba krátké taneční číslo muže v ponožkách a sandálech. Klip tak výborně podporuje písničku, která je skutečný grower.

Zmíněné album prozatím sbírá v britském tisku skvělá hodnocení, naše recenze vyjde záhy. A samozřejmě se můžeme těšit na 13. května, kdy Pet Shop Boys se svým koncertním turné zavítají také do pražského Fora Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY