Morrissey vydá v březnu novou studiovku

15.01.2020 10:13 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

O třináctce se říká, že je to nešťastné číslo. Pro Morrisseyho naopak může být šťastným, na letošek totiž chystá vydání právě třináctého studiového počinu. Novinka s názvem "I Am Not A Dog On A Chain" vyjde 20. března a bude obsahovat jedenáct položek.

Nahrávalo se ve dvou studiích - La Fabrique ve francouzském Saint-Rémy-de-Provence a Sunset Sound v Los Angeles. Producentem desky je Joe Chiccarelli a ten si výsledek nemůže vynachválit. "Je to zatím nejodvážnější a nejdobrodružnější album," říká. Pro nedočkavce už je pod článkem připravena první singlová ukázka, píseň "Bobby, Don't You Think They Know?", na které interpret pracoval se zpěvačkou Thelmou Houston.

Tracklist kolekce "I Am Not A Dog On A Chain" je následující: Jim Jim Falls, Love Is On Its Way Out, Bobby, Don't You Think, They Know?, I Am Not A Dog On A Chain, What Kind of People Live in These Houses?, Knockabout World, Darling, I Hug A Pillow', Once I Saw the River Clean, The Truth About Ruth, The Secret of Music, My Hurling Days Are Done.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY