Green Day zveřejnili tracklist nové desky a potvrdili nový singl

09.01.2020 08:48 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Nové album Green Day "Father Of All Motherfuckers" je tady za necelý měsíc, a tak promoaktivity k jeho vydání narůstají. Americká formace nově potvrdila tracklist desky a oznámila, která skladba se po titulní písničce a po kusu "Fire, Ready, Aim" stane třetím singlem.

Příznivce pravděpodobně zrovna nepotěší, že kolekce bude obsahovat pouze deset položek, přičemž s jejím punk-rockovým nábojem bude pravděpodobně kratší než půl hodiny. Za zmínku ovšem stojí cesta, jak se tracklist dostal na svět. Jeden z fanoušků kapely totiž poštou dostal obal vinylové desky (bez samotné nahrávky), který na zadní straně obsahoval i seznam skladeb. Samozřejmě se s tím podělil na internetu a skupina posléze jeho pravost potvrdila. K tomu přihodila informaci, že třetím singlem se stane track "Oh Yeah!", jenž oficiálně vyjde 16. ledna.

Pokud byste to snad ještě nezaznamenali, trojice k nám letos zavítá i koncertně, je totiž headlinerem letošního ročníku festivalu Rock For People. Ten se bude konat u Hradce Králové v termínu od 18. do 20. června.

Tracklist alba "Father Of All Motherfuckers", které vyjde 7. února, bude následující: Father Of All..., Fire, Ready, Aim, Oh Yeah!, Meet Me On The Roof, I Was A Teenage Teenager, Stab You In The Heart, Sugar Youth, Junkies On A High, Take The Money And Crawl, Graffitia.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY