Bring Me The Horizon po Vánocích překvapili - vydali nové EP

30.12.2019 09:21 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Pětičlenná formace ze Sheffieldu Bring Me The Horizon překvapila novým materiálem. Pouze jedenáct měsíců po vydání kritikou chválené placky "Amo" vydala EP se šíleně dlouhým názvem "Music to listen to~dance to~blaze to~pray to~feed to~sleep to~talk to~grind to~trip to~breathe to~help to~hurt to~scroll to~roll to~love to~hate to~learn Too~plot to~play to~be to~feel to~breed to~sweat to~dream to~hide to~live to~die to~Go to".

Kromě názvu překvapí také stopáž. Osm skladeb se roztahuje na pětasedmdesáti minutách, přičemž pátá v pořadí "Underground Big {HEADFULOFHYENA}" dosahuje více než čtyřiadvaceti minut. Minialbum nabízí také plno hostů jako Halsey, BEXEY, Lotus Eater, Happyalone nebo Yonaka. Stejně tak všechny fandy může překvapit směr, jakým se britská parta vydala. Experimenty jsou cítit všude, a to v daleko větší formě než na "Amo".

A podle všeho je to zřejmě pouze začátek. V listopadu se frontman Oli Sykes nechal slyšet, že jeho kapela zřejmě už nikdy nevydá žádné dlouhohrající album a během následujících měsíců vyšle do světa jen sérii několika krátkých nahrávek. V létě se pak skupina opět představí v Praze - 4. června bude kralovat Prague Summer Festivalu.

Tracklist EP "Music To Listen..." je následující: Steal Something, Candy Truck / You Expected: LAB Your Result: Green, A Devastating Liberation, ¿ (feat. Halsey), Underground Big {HEADFULOFHYENA} (feat. BEXEY & Lotus Eater), "like seeing spiders running riot on your lover's grave" (feat. Happyalone.), Dead Dolphin Sounds 'aid brain growth in unborn child' Virtual Therapy / Nature Healing 2 Hours (feat. Toriel), ±ªþ³§ (feat. Yonaka)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY