"Live Forever" Liama Payna navždy rozhodně žít nebude

20.12.2019 18:36 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Liam Payne si letošní Vánoce představoval asi trochu jinak. Zatímco v One Direction sbíral úspěchy po celém světě, jeho debutová sólovka "LP1", která vyšla 6. prosince, se setkala s až katastrofálním nezájmem posluchačů. V Británii se vyškrábala na ještě relativně obstojné 17. místo, v USA ale brala až 111. pozici. To jako byvší člen superúspěšné chlapecké kapely asi nečekal.

Album sice obsahuje všechny dosavadní singly, které dosud vydal, včetně hitů "For You" s Ritou Orou nebo "Polaroid", kde se k němu připojili Jonas Blue a Lennon Stella, ale novější tvorba asi fanoušky ke koupi či poslechu nepřesvědčila. A bohužel se není co divit. Aktuální singl "Live Forever", který natočil ve spolupráci s Cheat Codes, je nuda sama, se zvukem, jaký už jsme slyšeli mnohokrát. A vypadá to, že na holky už nezabírá ani to, že se ve videu promenáduje polonahý.

Pokud si chcete trochu spravit chuť, o něco lepší je to ve vánočním singlu "All I Want (For Christmas)", v němž mu stačil klavír, trocha těch smyčců a černobílé provedení. Ale i to je docela nuda.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY