Taylor Swift se v "Christmas Tree Farm" vrací do útlého dětství

06.12.2019 17:24 - Honza Balušek | foto: billboard.com

Ani Taylor Swift letos neunikla sváteční náladě. Ne že by jí sváteční skladby byly cizí, v roce 2007 jich pár naskládala na EP "The Taylor Swift Holiday Collection", ale vždy se jednalo o coververze známých písní. Nyní ale sobě i svým fanouškům pod stromeček nadělila originální vánoční písničku, a to dokonce s videoklipem.

"Christmas Tree Farm" se vrací do dob, kdy byla Taylor ještě malá holčička, a ukazuje, co pro ni tyto svátky znamenaly. Je to klasická vánoční skladba, jakých existuje spousta, ale nutno uznat, že když se v druhé půlce připojí sbor, dostane nečekané grády.

Pravý poklad pro její příznivce ale nabízí doprovodný videoklip. Ten je sice poskládaný pouze z domácích záběrů na malou Taylor a její rodinu v době adventu, ale právě něco tak obyčejného mnohdy potěší více než nablýskaný klip za miliony. A kdo by nechtěl vidět malou a roztomilou Taylor Swift, jak se plácá ve sněhu a u stromečku rozbaluje dárky, že? A kdybyste si s ní chtěli i zazpívat, pusťte si oficiální lyric video.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY