Billie Eilish si ve svém režisérském debutu ke "xanny" nechá vypálit díry do hlavy

06.12.2019 11:42 - Filip Vahala | foto: screenshot ytb

Už to bude skoro rok od vydání alba "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" a Billie Eilish stále ještě nepřestalo bavit vydávat videoklipy k písním, které se na kolekci objevily. A aby toho nebylo málo, rozhodla se, že si ten nejnovější, ke skladbě "xanny", dokonce i sama zrežíruje.

Song, ve kterém si Billie stěžuje na svou generaci, patří k těm, které třeba oproti "bad guy" nebo "bury a friend" nejspíš zapadnou, ale díky živějšímu zvuku bicích, jemným vokálům v pozadí a typicky basovým synťákům určitě bude bavit aspoň chvíli.

Když v prvním záběru klipu uvidíte Billie s tuctovými hnědými vlasy, můžete nabýt dojmu, že by z ní mohla po tom všem být normální holka. Pak se ale zničehonic objeví něčí ruka, vypálí zpěvačce do obličeje díru cigaretou a dojem je pryč. Ale to vůbec nevadí! Přesně tohle originální bláznovství spojené s detaily (dynamická kamera nebo barevná jednota prostředí a oblečení) tvoří slečně Eilishové v dnešní době tak potřebnou image. Hlavně díky ní je nyní idolem jako málokdo - připomeňme třeba letošní předávání American Music Awards, ze kterého si odnesla řadu nominací i ocenění.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY