"All I Want for Christmas Is You" Mariah Carey má tři nové rekordy

27.11.2019 19:47 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Nahrát opravdovou vánoční klasiku by chtěl asi každý interpret. Zatímco běžný hit si užije výsluní jen na chvíli, vánoční písnička se vrací do playlistů rádií každý rok, a tak vydělává další a další peníze a prodlužuje slávu zpěváka či zpěvačky. Jako třeba "All I Want for Christmas Is You" Mariah Carey.

Skladba vyšla původně v roce 1994 na jejím svátečním albu "Merry Christmas" a v době vydání asi nikdo netušil, jak obrovským hitem a trvalkou se stane. Letos jsme se dočkali nejen reedice zmíněné desky jako 2CD se živými bonusy, remixy a podobně, ale také nového videoklipu k této písničce (koukněte se na něj pod článkem) poskládaného z nepoužitých záběrů z původního vizuálu.

A ještě skladba oficiálně trhla tři Guinessovy rekordy. Na pondělním koncertě v Las Vegas předal zástupce organizace Guinness World Records zpěvačce díky této písni ocenění za největší americký sváteční hit, nejvíce strreamovanou vánoční skladbu na Spotify během 24 hodin a také za nejvíce týdnů v britském singlovém Top 10. Ani se není co divit. Ta písnička prostě už celé čtvrtstoletí k Vánocům patří.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY