Ozzy Osbourne ve "Straight To Hell" spojil síly se Slashem

22.11.2019 15:11 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Ozzyho Osbourna je v poslední době všude plno. Aby taky ne - Princ temnoty totiž před nedávnem oznámil vydání nového alba. Kolekce "Ordinary Man" vychází na začátku ledna a bude jeho první nahrávkou po dlouhých deseti letech od desky "Scream". Ke zprávě tehdy rovnou přihodil vynikající skladbu "Under the Graveyard." A sotva jsme ji pořádně naposlouchali, už je tu další singl.

"Straight To Hell" je o poznání divočejší, než byla předchozí polo-balada. Začíná temným sborem, na který naváže výrazný kytarový riff a Ozzyho výkřik. Skladba si pohrává s děsem a oblíbenou hororovou tematikou, s přetahováním na onu okřídlenou temnou stranu. Osbourne je zde v roli jakéhosi pekelníka, který své oběti barvitě popisuje, co se s ní brzo stane: "I'll make you scream / I'll make you defecate" či dále "I'll make lie, I'll make you steal and kill". Na téhle cestě do pekel jej nedoprovází nikdo menší než kytarista Slash (mimo jiné Guns N' Roses), který je v divokém sólu v závěru skladby jasně rozpoznatelný.

Osbourne také oznámil náhradní termíny svého turné "No More Tours 2", které musel ze zdravotních důvodů přeložit. V pražské O2 areně se, v doprovodu Judas Priest, zastaví 13. listopadu 2020. Soudě podle dvou ještě žhavých skladeb je nyní Ozzy v pořádku a ve skvělé pěvecké kondici.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY