Erasure připomenou desku "Chorus" v rozšířené reedici

18.11.2019 14:23 - Dan Hájek | foto: Mute Records

Album "Chorus" vyšlo v roce 1991 a duu Erasure přineslo hned několik výrazných hitů, které jsou součástí jeho koncertních setů dodnes. Andy Bell a Vince Clarke jej nyní připomenou v reedici, kterou navazují na výroční edici desky "Wild!", která do obchodů doputovala letos na jaře. Kromě toho pánové pracují i na novém materiálu.

"Chorus" v novém vydání přinese na prvním disku remasterovanou nahrávku. Druhý kotouč bude vyhrazen původním béčkům ze singlů "Chorus", "Love To Hate You" a "Am I Right?", dále nabídne živé záznamy, dobové remixy, rarity z kolekce "Buried Treasure II" (skladby "Twilight" a "Mirror To Your Soul") a nové remixy. O ty se postarali Vince Clarke, Robbie Rivera, Minute Taker a Glen Nicholls, jehož prodloužená verze krásky "Am I Right?" je první uvolněnou ukázkou z bonusového disku. Třetí disk pak přinese kompletní živou podobu alba "Chorus", která byla zaznamenána v průběhu štace pojmenované "Phantasmagorical Entertainment Tour".

Reedice "Chorus" vyjde 14. února příštího roku a tracklist disku s bonusy je následující: Over The Rainbow, Turns The Love To Anger (Vince Clarke Remix), Perfect Stranger (KROQ Mellow Version), Waiting For Sex (Full Length), Love To Hate You (Robbie Rivera's Juicy Mix), Twilight, Let It Flow, Chorus (Fishes In The Sea) (Ben Grosse Remix), Siren Song (Alternative Lyrics), Breath Of Life (Divine Inspiration Mix), Love to Hate You (KROQ Blunder Version), La La La, Mirror To Your Soul, Waiting For The Day (Demo Version), Perfect Stranger (Acoustic), Am I Right? (Glen Nicholls Extended 12" Mix), Home (Minute Taker Remix). Vše bude zabaleno do úhledné knížečky s mnoha dosud nevydanými fotografiemi a komentáři Mata Smitha. Trojdisk lze objednat i v balíčku se speciálním trikem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY