The Killers chystají šestou řadovku. "Imploding The Mirage" vyjde zřejmě už na jaře

16.11.2019 17:21 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

The Killers odhalili své plány pro rok 2020 a mezi nimi nechybí ani vydání šesté studiové desky. Bude se jmenovat "Imploding The Mirage" a s největší pravděpodobností vyjde na jaře příštího roku. K tomu samozřejmě patří i turné. Odstartuje ve Velké Británii a Irsku. Zda formace po třinácti letech zavítá i do České republiky, bychom se mohli dozvědět v následujících týdnech, kdy oznámí další termíny.

"Imploding The Mirage" se stane následovníkem alba "Wonderful Wonderful" z roku 2017, na kterém skupina prošla mnoha změnami. Na jejím natáčení se již z části nepodílel kytarista Dave Keuning, který sice zůstal oficiálním členem, ale soustředil se na první sólovou nahrávku a nejel ani jedno z dlouhých turné, která kapelu čekala. Stejně tak si pauzu dal i basák Mark Stoermer, ten se však ke konci tour na pódia vrátil.

Lasvegaská čtveřice o sobě následně dala vědět začátkem tohoto roku, kdy zveřejnila singl "Land Of The Free". Píseň vznikla jako reakce na další hraniční zeď navrhovanou prezidentem Trumpem, institucionální rasismus a neschopnost země zavést zásadní reformu kontroly zbraní. Jestli si najde místo i na novém albu, ovšem není jisté. O možný tracklist se formace podělila na Instagramu, kde sdílela tabuli se třinácti názvy a různými znaky za nimi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY