Voxel to v půlce listopadu zkusí s kapelou a "Nanovo"

09.11.2019 09:16 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Voxelovi fanoušci už dávno vědí, že to Václav Lebeda už nějakou dobu netáhne sám, ale že okolo sebe postavil plnohodnotnou kapelu. Třetí deska, kterou s novými spoluhráči nahrál, vyjde pod názvem "Nanovo" v pátek 15. listopadu, o dva dny dříve ji pokřtí na již nyní téměř vyprodaném koncertě v pražském Paláci Akropolis.

Voxel - Nanovo
© facebook interpreta
Voxel & spol. nové album uvedli už před časem prvním společným singlem a videoklipem "Milion výmluv", který jasně ukazuje jejich novou zvukovou cestu - jako by se potkali Jelen a Divokej Bill. Velmi podobným zvukem a energií disponuje i druhá ukázka z nahrávky, kterou se stala písnička "Na co se ptáš" (lyric video k ní si můžete pustit pod článkem). Již dříve do světa vyslali také společnou píseň "Kámen a kříž", kterou nahráli společně se skupinou Čechomor. I tu na novém albu najdete.

Na třetí desce Voxela se objeví tyto skladby: NANANA, Milion výmluv, Dublin, Na co se ptáš, Ať se plní sál, Josefe, Kdy když ne teď?, V jedné zemi, Kámen a Kříž (feat. Čechomor), O to tu de, Pro eM.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY