Kamil Střihavka podesáté uspořádá v Praze tradiční koncert, tentokráte však v Lucerna Music Baru

25.10.2019 14:47 - Tomáš Rozkovec | foto: facebook interpreta

Tradiční pražský listopadový koncert Kamila Střihavky & The Leaders! se uskuteční 18. listopadu od 20.00 v Lucerna Music Baru (termín se posunul z důvodu nemoci). Atmosféra tohoto speciálního vystoupení je vždy výjimečná a neopakovatelná. Stejně jako tradice, která se pro zpěvákovy fanoušky stala důležitou součástí každého závěru roku.

Český rockový Ježíš, majitel nezaměnitelného a fenomenálního hlasu a zároveň člen Beatové síně slávy oslovuje již dvě generace fanoušků. Tento jediný letošní koncert v Praze navazuje na tradici, která započala před deseti lety v sále Retro Music Hall. A pod heslem Změna je život se tentokrát přesouvá do Lucerna Music Baru. Zde totiž interpret už v devadesátých letech velmi aktivně a rád vystupoval. Projekty jako BSP, No Guitars!, Woo-Doo Band!, či Supergroup.cz se tak spojovaly výhradně s tímto prostorem.

Také letos si zpěvák se svou kapelou v obsazení Petr Henych (kytara), Martin "Maťo" Ivan (baskytara), Michal Vejskal (klávesy) a Patrik Sas (bicí) připravil nejedno překvapení.

Vstupenky jsou k dispozici v obvyklých předprodejích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY