Netflix spustil hiphopovou SuperStar s Cardi B. Koukněte se na ni česky

17.10.2019 10:42 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Globální videotéka Netflix vstoupila do Česka již v roce 2016, ale až v pátek 11. října tohoto roku jsme se dočkali české lokalizace. Počet dostupných titulů je u nás jeden z největších na světě, čítá přes pět tisíc položek, české titulky a dabing má v současné době přibližně tisícovka z nich. A některé jsou samozřejmě i hudební.

Kromě muzikálů či koncertních filmů se Netflix nově pustil i na pole hudebních soutěží. Ve středu 9. října mělo premiéru hiphopové klání s názvem "Rhythm + Flow", v němž se trojice porotců, Cardi B, T.I. a Chance The Rapper, snaží najít novou rapovou superstar. Nebo alespoň star. Desetidílná kolekce nebyla vydána, jak je u této videotéky zvykem, najednou, ale byla rozdělena do tří týdnů. Nyní je tedy venku prvních sedm dílů, které v klidu stihnete nakoukat do příští středy (23. října), kdy budou zveřejněny poslední tři části, včetně finále.

Pokud máte hudební soutěže rádi a baví vás hip hop, "Rhythm + Flow" najdete na Netflixu tady. Všechny díly jsou opařeny i českými titulky, nováčky na poli streamovacích služeb jistě bude zajímat, že prvních třicet dnů můžete tuto službu zkoušet zcela zdarma.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY