Justin Bieber se v singlu "10,000 Hours" chlubí svou manželkou

08.10.2019 12:27 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Americké country duo Dan + Shay je populární především ve své vlasti. Místní rádia se mohou zbláznit v rotacích jejich písní, za sedm let své kariéry byli už šestkrát na vrcholu hranosti a magická sedmička se pravděpodobně mílovými kroky blíží.

Proč? Na svůj nejnovější hudební výtvor si totiž pozvali protřelé eso v podobě Justina Biebera, který kde pěje, tam to smrdí metály a rekordy. Jen v letošním roce píchnul Edu Sheeranovi v "I Don't Care", která pořád drží rekord v počtu streamů na jeden den, nebo Billie Eilish v remixu k "Bady Guy", o kterém si můžeme myslet cokoliv, ale nelze mu upřít fakt, že byl jednou z kostek ve skládačce její cesty na vrchol amerického Billboardu.

Song "10,000 Hours" je ódou na lásky všech třech protagonistů. Na ženy jejich životů. A není náhodou, že singl vydali v týdnu, ve kterém média hojně komentovala Bieberovu už druhou svatbu s Hailey Baldwin. Fotky z jejich velkého dne, detaily, co měli na sobě, kolik co stálo, a to, že výše zmíněná country dvojice jim na jejich veselce pěla, v posledních dnech americké novináře plně zaměstnávaly.

Samotná píseň je ale průměrný cajdák. Hezky se na něj bude ploužit puberťákům na diskoškách, ale nejde se zbavit dojmu, že jste to už někde slyšeli. Něco mezi písničkářstvím Jasona Mraze a bezstarostným projevem Colbie Caillat. Jen s tím rozdílem, že z tohohle počinu cítíte děsnou prvoplánovost. Je to tak naleštěné a dokonalé, až to není uvěřitelné. I klip jede na vlně pozlátka. Ukazuje partnerky tetelící se nad romantickou písní, které doplňují záběry z rodinných archivů. S něčím podobným v nedávné době přišli i One Direction a zmíněný Ed Sheeran nebo kdysi legendární Spice Girls. Takže opět postupy, které známe, ale které fungují a které na posluchače a diváky zřejmě udělají dojem i tentokrát.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY