Meghan Trainor předělá k 25. výročí seriálu "Friends" jeho znělku "I'll Be There For You"

21.09.2019 17:59 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Skutečně je tomu tak - seriálový fenomén "Přátelé" zavítal na obrazovky již před pětadvaceti lety. Dne 22. září se Empire State Building na oslavu tohoto výročí rozsvítí do červené, modré a žluté barvy. Těšit se mohou i příznivci Meghan Trainor - ta totiž u této příležitosti přezpívala song "I'll Be There For You" od kapely The Rembrandts, který se stal znělkou ikonické série.

Jako velkou fanynku ji oslovilo samotné studio Warner Brothers. Dle jejích slov každou epizodu viděla již několikrát, a splnil se jí tak sen. "Vokály jsem si střihla ve svém studiu na zahradě společně se svým nejlepším kamarádem, dvěma bratry a manželem. Pořád jsme se smáli a stále tomu nemohli uvěřit. Nádherná noc," nechala se slyšet. Zároveň prozradila, že se snažila zůstat co nejvěrnější původní verzi.

V pátek 13. září vydala Meghan singl "Genetics". Shodou okolností jde také píseň pro filmový svět - zazněla ve snímku "Tall Girl" společnosti Netflix. Zpěvaččino zatím poslední album "Thank You" vyšlo v roce 2016. Navázat na něj má deska "Treat Myself". Tu původně naše slechy měly mít možnost vstřebávat již loňský srpen, autorka hitu "All About That Bass" však jeho vydání posunula na letošní leden, neboť chtěla nahrát více písní. Ani to se ovšem nestalo. Definitivně by novinková kolekce snad měla vyjít zkraje příštího roku. Jako omluvu můžeme vnímat únorové EP "The Love Train", které se ale nesetkalo s velkým úspěchem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY