Pink nabízí k titulní písni alba "Hurts 2B Human" velmi civilní videoklip. A bohatě to stačí

19.09.2019 15:56 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Pink se v posledních dnech těší především z úspěchů svého světového turné propagujícího její poslední dvě desky "Beautiful Trauma" a "Hurts 2B Human". Ještě nebyla odehrána ani všechna vystoupení a už vydělala skoro 400 miliónů dolarů. Tím se tato koncertní série stává jednou z nejúspěšnějších šňůr ženských interpretek v celé historii. Prvenství si zatím drží Madonna se "Sticky & Sweet Tour", ale Pink už jí dost šlape na paty.

Rovněž dosud aktuální album "Hurts 2B Human" na tom není, co se popularity týče, vůbec špatně. Ostatně pilotní singl "Walk Me Home" protáčejí rádia takřka do zblbnutí. Nyní ale přišla řada asi na nejlepší skladbu z celé kolekce - titulní "Hurts 2B Human", ve které si zahostoval i americký zpěvák Khalid.

Doprovodný videoklip nabízí naprosto jednoduchou, civilní podívanou. Postupně se v něm prostřídá několik pohledů do obyčejných dnů obyčejných lidí v bytech jednoho velkého domu. Jejich společné chvíle jsou ale těmi důležitými okamžiky jejich životů. Sama Pink a Khalid sedí buď na pohovkách nebo se volně procházejí a jen tak si do toho zpívají.

Nečekejte tedy žádné ulítlé nápady, sarkasmy ani zpěvaččiny úšklebky. K povaze této písničky by se něco podobného ani nehodilo. Tato éra je oproti dřívějším úletům velmi klidná a dospělá. A Pink i tato tvář velmi sluší.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY