Rosalía to zkouší s reggaetonem. Tuctový song "Yo x Ti, Tu x Mi" doprovází tuctové video

19.08.2019 19:24 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Už během jejího vystoupení na Colours Of Ostrava možná jednoho napadlo: Ano, je to fenomenální, ale kam se Rosalía může posunout dál? Uběhlo pár týdnů a máme tu odpověď. Dost možná ale přinese zklamání.

Temperamentní Katalánka totiž koncem minulého týdne představila novou píseň. Jmenuje se "Yo x Ti, Tu x Mi" a hostuje v ní portorický zpěvák, který si říká Ozuna. Portorický = reggaeton = slyšeli jsme nkrát. Rytmus vyždímaný za poslední desetiletí tak, že už se nedá ani k ničemu přirovnat, Rosalíin průzračný hlas tentokrát nezachrání, Ozunův příspěvek zavání kalkulem a píseň vás bude bavit jen v případě, že vás (ještě pořád) neomrzelo "Despacito".

K dovršení všeho ji doprovází stejně neoriginální vizuál. Režisérská dvojice Cliqua (RJ Sanchez & Pasqual Gutierrez) v něm nabízí sérii záběrů na ústřední dvojici či jen zpěvačku či jen zpěváka v různých interiérech a exteriérech. Je to barevné, líbivé, blyštivé, prosté všeho, co Rosalía dosud stvořila, a viděli jsme nkrát. Snad to pro ni byl jen úkrok stranou a nikoliv směr, kterým se chce nyní vydat. Tahle cesta totiž nikam nevede.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY