Aneta Langerová opět zahraje "Pod širou oblohou"

26.07.2019 14:45 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Kromě vystoupení na festivalech si Aneta Langerová také letošní léto zpestří oblíbenými koncerty "Pod širou oblohou". Po čtyři srpnové večery zavítá s kapelou a smyčcovým triem na netradiční místa napříč Českou republikou.

"V srpnu se uvidíme na krásných místech, jako je Konvikt v Olomouci, Hrad Rabí, amfiteátr Křižany a pražská letní scéna Vyšehrad," upřesňuje zpěvačka. V jejím setlistu budou zastoupeny především písně z alba "Na Radosti", které vyšlo před pěti lety a vyneslo jí pět Cen Anděl. Vynechat by neměla ani zatím poslední singl "Hvězda" a osvědčené písně z předešlých desek.

Pokud se vám nehodí žádný z termínů, jejichž přehled najdete níže, smutnit nemusíte. Langerová má totiž koncertně nabité léto a zastihnout ji můžete například také na Prázdninách v Telči nebo během programu Sametové hlasy ve Valdštejnské zahradě v Praze. V předešlých týdnech stihla zavítat také na velké open airy, jako jsou Hrady CZ, Létofest nebo Colours Of Ostrava, kde absolvovala dopředu neohlášené vystoupení na takzvané Hidden stagei. Přehled koncertů najdete na jejím webu.

Termíny "Pod širou oblohou":
15. 8. 2019 Olomouc, Konvikt (Shakespearovské léto)
17. 8. 2019 Hrad Rabí, nádvoří
18. 8. 2019 Křižany, amfiteátr (Křižanské léto)
19. 8. 2019 Praha, Letní scéna Vyšehrad



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY