Ariana Grande a Taylor Swift mají po deseti nominacích na MTV Video Music Awards

24.07.2019 15:42 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Největšími favoritkami letošních MTV Video Music Awards jsou Ariana Grande a Taylor Swift, shodně s deseti želízky v ohni. Zatímco prvně jmenovaná vydala v nominačním období hned dvě alba ("Sweetener" a "Thank U, Next") a z nich spoustu singlů i s videoklipy, její sokyně s novou studiovkou "Lover" přispěchá teprve v srpnu. Úspěch jí zajistily první dva singly "Me!" a "You Need To Calm Down".

Udílení cen, které proběhne 26. srpna v New Jersey, by vůbec letos mohlo být ženskou záležitostí. V patách oběma dámám je totiž teenagerka Billie Eilish, kometa uplynulé sezóny, nominovaná devětkrát, šest šancí má Halsey. Dámskou jízdu narušuje pouze rapper Lil Nas X s osmi zářezy.

V hlavní kategorii Video roku zvítězí někdo ze šestice 21 Savage feat. J. Cole ("A Lot"), Billie Eilish ("Bad Guy"), Ariana Grande ("Thank U, Next"), Jonas Brothers ("Sucker"). Lil Nas X feat. Billy Rae Cyrus ("Old Town Road") a Taylor Swift ("You Need To Calm Down").

Mezi další aspiranty na zisk tradičního ocenění patří například Drake, Shawn Mendes, Lady Gaga, Alicia Keys, Ed Sheeran, Cardi B nebo vycházející španělská hvězda Rosalía, která před pár dny zazářila na festivalu Colours Of Ostrava. Kompletní přehled nominovaných najdete na webu MTV.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY