Kool & The Gang rozpálí Prahu spolu s Davidem Krausem nebo Top Dream Company

20.06.2019 14:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

V pražském Foru Karlín začne léto 26. června pěkně zostra: S ikonou funku, legendárními americkými Kool & The Gang, jejichž hity ani dnes nenechají nikoho v klidu. Spolu s kapelou, která už půl století píše hudební historii a proslavila se songy jako "Celebration", "Get Down On It", "Fresh", "Cherish" nebo "Ladies Night", se o skvělou zábavu postarají neméně energičtí domácí David Kraus a Gipsy Brothers, Top Dream Company a DJ a rapper Michael Viktořík. Je jasné, že Forum Karlín tak čeká s elitou českého funku a hlavně jedenáctičlennou hvězdnou partou Kool & the Gang funky mejdan, na jaký Praha dlouho nezapomene.

Kool & the Gang mají na svém kontě ceny Grammy, milióny prodaných desek, jejich hudbu známe z filmů "Pulp Fiction", "Horečka sobotní noci" nebo "Rocky". Stejně silnou devízou, jakou jsou neskutečně nadupaná živá vystoupení a dokonalá muzikálnost všech zúčastněných, je i obrovský autorský potenciál. Loni v červnu byli zakladatelé a ústřední muzikantské i autorské postavy kapely, bratři Robert "Kool" Bell, Ronald Bell a jejich parťák George Brown spolu s bývalým zpěvákem Jamesem "J.T." Taylorem, uvedeni během slavnostního ceremoniálu na newyorském Manhatanu do Songwriters Hall of Fame (skladatelské síně slávy). Ostatně bratři Bellové a George Brown budou i lídry pražského koncertu.

Špičkoví instrumentalisté, kteří se samozřejmě pohybují ve všech možných stylech od jazzu až po funk a r&b, skvělí zpěváci, perfektní bezchybná rytmika, opulentní show a všudypřítomná nakažlivá radost z hudby. Kool & the Gang je zkrátka živoucí historie i žhavá současnost. Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketlive.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY