Martin Hrubý kvůli klipu k "Zahradě" vyskočil z letadla

17.06.2019 10:08 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Martin Hrubý s novou deskou nijak zvlášť nepospíchá. Postupně uvolňuje nové skladby a natáčí k nim videoklipy. Aktuální novinka "Zahrada" je už pátou vydanou písní a stejně tak pátým videoklipem. A klipem rozhodně nejvíce létacím, navíc s hereckým hostem - Ladislavem Županičem v roli lékaře.

Pohodová letní písnička s textem, který sice není úplně veselý, protože pojednává o menších psychických problémech, je další z řady příjemných melodií, které Hrubému jdou hezky od ruky. Naštěstí lék zpěvák našel jednoduše - stačí vyskočit z letadla. S padákem samozřejmě.

"Text písně 'Zahrada', který napsal básník Vojtěch Probst, je lehce abstraktní, takže jsem se při vymýšlení scénáře mohl rozmáchnout hodně svobodně," říká. "Je to o návštěvě u doktora, konkrétně u cvokaře, ale metoda léčby se v textu blíže nespecifikuje. Nevím proč, ale napadlo mě, že volný pád by mohl hezky vystihovat šílenství, o kterém v písni zpívám," doplňuje. A přesně to se ve videu odehrává. Zatímco on padá z výšky, kapela jej vyhlíží.

Pokud byste si chystané album zpěváka chtěli pořídit, vše potřebné najdete na jeho webu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY