Little Mix v "Bounce Back" zvou do svého domečku pro panenky

16.06.2019 09:27 - Katka Šebestová | foto: officialcharts.com

Čtyři Londýňanky vystupující pod značkou Little Mix nezahálejí a jen sedm měsíců po vydání své páté desky, posílají do éteru ochutnávku z té další. Je pravda, že listopadová placka "LM5" sice nabízela dospělejší zvuk a kritikům se líbila, přesto to byl po úspěších alb "Get Weird" a "Glory Days" značný ústup z předních pozic. Nejnovější singl jejich hitparádové soužení určitě napraví, protože má všechno, co tento kvartet proslavilo.

V novince "Bounce Back" nabízejí děvčata podbízivý, letní sound, jehož dravost a tah na branku zvyšuje především sampl ze třicet let starého hitu "Back To Life (However Do You Want Me)" od Soul II Soul. Ten dominuje celé písni a přinutí vás cupkat si do rytmu. Taneční styl hudby s příměsí R&B vítězkám X Factoru z roku 2011 svědčí, byť se s ním vracejí o krok zpátky. Song nevybočuje z řady současného rádiového mainstreamu, ale je neuvěřitelně chytlavý. Bylo by tak s podivem, kdyby jej rozhlasoví dramaturgové nezařadili do svých playlistů.

Stejně jako píseň i klip se nese na vlně zábavy a dobré nálady. Perrie, Jesy, Jade a Leigh-Anne v něm ztvárňují panenky a doslova provázejí diváka svým domečkem. Video je plné barevných outfitů, sexy tanečních kreací a kýče, který ale k téhle letní hitovce sedí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY