Katy Perry vyslyšela přání fanoušků. V "Never Really Over" jim na zlatém podnose servíruje nový "Teenage Dream"

31.05.2019 15:01 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po propadáku předchozí desky "Witness" sice Katy Perry ohlásila tvůrčí pauzu, ta ale nakonec neměla tak dlouhého trvání, jak se fanoušci původně obávali. Píseň "Never Really Over", kterou produkoval Zedd, ji navrací tam, kde ji její posluchači stejně vidí nejraději - do světa roztančeného popu. Tasí v ní své největší zbraně, tak typické pro veleúspěšnou éru "Teenage Dream" - rádiově přívětivou melodii, vypjaté pěvecké party, které naživo určitě neuzpívá, a velký, VELKÝ refrén. Srdce těch, kterým minulé, na hitové melodie chudé album nevonělo, zaplesají.

I když si skladbou zpěvačka léčí bolavé srdce, po jejím poslechu vám do pláče rozhodně nebude. Přičiní se o to i videoklip, kterému tradičně dominují pestré barvy. Pokud ale vezmeme v potaz přeplácanost některých minulých klipů Perry, v tom novém není kýče zas až tolik. Má příjemný retro nádech, tančí v něm hipíci, Katy má na sobě nápadité outfity. A způsoby, jakým se vyrovnává se svým trápením, vyvolají přinejmenším úsměv.

Údělem některých interpretů zkrátka není vytvářet bůhvíjak sofistikovanou hudbu, ale přinášet trochu té nakažlivé popové radosti. Vypadá to, že Katy Perry pochopila, že právě v tom vězí její největší síla. Naše uši jí za to děkují.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY