Barbora Poláková a Eva Samková si to v "Poď si" prostě dávají

26.05.2019 17:38 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Již pátým klipem připomíná Barbora Poláková svou loňskou nahrávku "ZE.MĚ". Po dojemné, křehké baladě "Sami dva" zvolila energickou vypalovačku "Poď si". Píseň ve funky stylu příjemně okořeňuje steel drum a nový host. Oproti verzi, kterou najdeme na desce, obohatila tu novou Eva Samková. Olympijská vítězka zejména na začátku překvapí hloubkou svého hlasu. Snad jen na artikulaci se mohlo ve studiu trochu více zapracovat. Song s jednoduchoučkým textem tak ale příjemně prodloužil svou životnost. Poselství i nadále zůstává stejné - když něco nejde, nevadí to, hlavně, že to baví.

Z této myšlenky logicky vychází i doprovodné video. Bára si v něm vyzkoušela jízdu na surfu či skateboardu, a to v exotických lokacích na Bali a Lomboku. "Pořád jsem měla pocit, že by se v tom klipu mělo surfovat. Já to dřív několikrát zkoušela, a zjistila jsem, že při tom nemyslím na nic jiného, což je dost příjemné a osvobozující. A ukázalo se, že spojení s Evkou je úplně přesně to pravé, protože Eva umí všechny sporty, o kterých jsem já vždy jen snila," vzpomíná. Společně s Evou se při tom všem tancování, houpání se a ježdění slušně vyblbly, a na diváka se tak skutečně valí vlny energie. Vznikl zkrátka sympatický, barevný videoklip, na který je radost se dívat.

Se svou druhou řadovkou ale zpěvačka rozhodně nekončí - do budoucna by ráda rozpohybovala i "Kdyby" a "Na potom". Docela pobaví fakt, že původně plánovaný pilotní singl "Turci a pressa" se klipu zřejmě nedočká. Schválně tipujme, zda (nyní trochu opomíjená) kavárenská rozjímačka zazní na podzimním turné, jehož největší zastávkou se stane pražské Forum Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY