Před Muse zahrají Imodium a The Atavists

18.05.2019 11:43 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Muse se pomalu připravují na start evropské části turné k aktuální desce "The Simulation Theory". A je to právě pražský koncert, který celou tuhle šňůru odstartuje.

Už 26. května se na letišti v Letňanech krom nich představí i dva hosté z tuzemské rockové scény. Celý večer načnou Imodium, kteří se pomalu připravují na plánovanou pauzu, následně vystoupí také čerství držitelé dvou Andělů The Atavists.

Původně broumovská formace Imodium v čele s charismatickým frontmanem Thomem Frödem funguje od roku 1999. Od té doby stihla vydat pět studiových alb - "Imodium", "Stigmata", "Polarity", "Valerie" a dva roky starý "Element". Začátkem letoška ovšem skupina oznámila, že si po festivalové sezóně dá pauzu na dobu neurčitou.

To The Atavists jsou stále relativním nováčkem na scéně. Přesto za sebou mají koncerty s Kvelertak nebo Biffy Clyro. Královehradecká parta navíc loni přišla s výbornou nahrávkou "Lo-Fi Life", která jí vynesla Anděla za nejlepší rockovou desku a také cenu za objev minulého roku.

Vstupenky na koncert jsou stále v prodeji v síti Ticketportal v cenovém rozmezí 1 390 - 1 890 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY