Madonna v klipu "Medellín" představuje podoby Madame X, které se někomu z vás rozhodně nebudou líbit

28.04.2019 09:19 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Minulý týden představila Madonna nový singl "Medellín", který 14. června odstartuje nové album "Madame X". Samotné audio jsme si společně dopodrobna již probrali v minulém článku. Doprovodné video na sebe nenechalo dlouho čekat, a pokud stále nejste ochotni připustit, že si Madonna bude dělat, co chce a s kým chce, raději jej nedoporučujeme.

Videoklip je drobným filmečkem, který postupně představuje různé podoby a tváře tajemné agentky Madame X. Z úvodní zpovědi nás přenese do tanečního studia instruktorky cha-chy, aby pak ukázala smyslné hrátky pod nebesy budoáru a vše vyvrcholí divokou svatební hostinou. Zpěvačka vystřídá několik podob, paruk i kostýmů, ale vždy podobu Madame X určuje páska přes oko. Vizuálně jsou to úžasné orgie a režisérka, španělská fotografka Diana Kunst, ukázala nepřeberné množství nápadů.

Kdyby takové video nabídla o čtyřicet let mladší hudební kolegyně, svět by tleskal vestoje. Jenže tady jde o Madonnu, které přece již nemůže být dovoleno lízat Malumovi palce u nohou a válet se s ním jako stará běhna pod jednou peřinou. Ale zpěvačka má právě takové postavení, že si přesně toto může dělat a donutit nás tak akorát závidět. Předsudky jednou nechme v koutě a uznejme, že s Madonnou Louisou Ciccone je stále třeba počítat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY